St. Jozefschool in Wernhout

Het nieuwe vergroende, duurzame, natuurlijk avontuurlijke en klimaatbestendige schoolplein is op 5 december 2018 officieel geopend.

Het schoolplein bestaat uit 2 delen: een deel voor de bovenbouw en een deel voor de onderbouw. Op het plein van de bovenbouw is een groot houten podium gemaakt en een houten klim- en speeltoestel aanwezig met daaronder gras. De onderbouw is van een geheel betegeld schoolplein naar een avontuurlijk plein gegaan. Er is een grote zandbak aanwezig met een schaduwdoek en een klim- en speeltoestel van hout. Daarnaast zijn er verschillende soorten planten op het schoolplein te vinden en een insectenhotel.
Naast het schoolgebouw heeft elke groep een eigen (moes)tuintje die zij zelf bewerken en bijhouden.

Wij wensen de leerlingen en gebruikers van dit nieuwe schoolplein heel veel speelplezier toe!